INFIINTARE FIRMA COMERT ONLINE

INFIINTARE FIRMA COMERT ONLINE

Pentru constituirea unei societati avand ca obiect de activitate comercializare online de produse, nu aveti nevoie de nici un aviz special.
Codul CAEN pentru comert online este 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Autorizand acest cod CAEN trebuie sa cunoasteti ca puteti comercializa online, orice tip de produs.
Documentele necesare pentru infiintarea unei firme cu obiectul de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet sunt:
– cartea de identitate a persoanei care va avea calitatea de asociat in cadrul societatii;
– cartea de identitate a administratorului societatii, in cazul in care nu este acelasi persoana cu asociatul;
– dovada dreptului de proprietate asupra spatiului cu destinatie de sediu social, adica: contractul de vanzare-cumparare, contractul de donatie, certificatul de mostenitor, incheierea de intabulare, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarii;
– dovada dreptului de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social: contract de comodat sau contract de inchiriere. Acestea se vor incheia intre persoana care cedeaza dreptul de folosinta asupra spatiului respectiv si societatea, in curs de constituire;
– acordul asociatiei de locatari, in cazul in care sediul social este situat la bloc. Acesta se va completa cu semnaturile vecinilor direct afectati (stanga, dreapta, sus, jos – in functie de amplasarea imobilului) si cu semnatura/parafa administratorului. In situatia in care nu exista constituita asociatie de locatari si nici vecini direct afectati, proprietarul imobilului sau dupa caz, persoana care cedeaza dreptul de folosinta asupra spatiului respectiv va da o declaratie, sub forma unui inscris sub semnatura privata.
– declaratii notariale de indeplinire a conditiilor privind calitatea de asociat si administrator in societate;
– specimenul de semnatura pentru administrator;
– foaia de varsamant de la unitatea bancara unde ati depus capitalul social, de minim 200 RON;
– actul constitutiv;
– formulare specifice prevazute de ONRC.

INFIINTARE FIRMA COMERT ONLINE
Aveti nevoie de ajutor!? Ne gasiti aici: https://infiintare-firma-rapid.ro/contact/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*